Onze geweldige plannen voor december!

  • Tips
december

Hoi allemaal, het is alweer een tijdje (4 weken) geleden dat ik voor het laatst een nieuw artikel heb geschreven, sorry daarvoor!

Ik het erg druk had met schoolwerk en had weinig tijd en energie over om te gaan schrijven. Maar er is ook goed nieuws: Deze maand ga ik heel erg veel te werken aan deze site!

Elke week ga ik minstens twee nieuwe artikels publiceren en daarnaast ook oudere artikelen verbeteren. Die zullen heel zorgvuldig nagekeken worden op taal-, spelling- en grammaticafouten.

Ik zal bij alle posts meer afbeeldingen, links en eventueel filmpjes toevoegen om de kwaliteit van de site beter te maken! Het wordt een hele klus, maar ik kijk uit naar het prachtige resultaat op 1 januari!

Aankomende posts

Er komt een hele lijst aan interessante en nuttige artikels aan voor jullie! Dit zijn onderwerpen waar veel belangstelling voor is en waarover ik goed kan schrijven!

Hieronder zijn enkele artikels die binnenkort aankomen:

Een korte tijdlijn van Tipsvoorschool.nl

1 mei 2020: Tipsvoorschool.nl gestart

7 mei 2020: Eerste post: Mijn grootste blunder

Mei t/m juli 2020: De eerste maanden

In deze eerste paar maanden heb ik het algemene ontwerp van de site gebouwd en veel geleerd over het bouwen en beheren van websites. Ik heb eigenlijk zeer weinig geschreven in deze tijd… Ik had gedurende deze tijd helemaal geen bezoekers.

Augustus t/m december 2020: Tipsvoorschool.nl groeit!

Na bijna een half jaar zonder enige succes gaat het nu veel beter met Tipsvoorschool.nl. Er komen steeds meer mensen via zoekopdrachten in Google langs mijn site! Ik ben erachter gekomen dat veel en regelmatig posts publiceren loont!

Ik heb op het moment (1 december) in totaal 21 artikels geschreven, met gemiddeld 1500 woorden per stuk.

Mijn beste artikels

Hier zijn de beste artikels die ik tot nu toe (1 december 2020) heb geschreven.

Mijn plannen voor de toekomst

Allereerst wil ik graag iedereen bedanken voor alle steun en aanmoediging, met name mijn vrienden op school! Jullie motiveren mij om door te gaan!

Ik ben van plan om elke week 2 posts te publiceren. Een op donderdag en een op zondag. Ik zal veel discipline nodig hebben, maar ik heb vertrouwen in mezelf. Het gaat lukken!

Bezoek dus elke donderdag en zondag Tipsvoorschool.nl. Grote kans dat je dan iets nieuws tegenkomt om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *