Over Tipsvoorschool.nl

Hoi! Leuk dat je Tipsvoorschool.nl bezoekt. Hier vind je informatieve artikels vol handige tips voor de middelbare school.

Met Tipsvoorschool.nl wil ik school makkelijker en leuker maken voor andere leerlingen. Vooral als je in de brugklas (klas 1) zit is deze site iets voor jou!

Je leest hier o.a hoe je betere cijfers haalt, de brugklas overleeft, gemotiveerd blijft en een 10 haalt voor de piepjestest!

Over mij

Alan-Tseng-Tips-voor-School

Ik ben Alan Tseng en ik zit op het Gymnasium Haganum in Den Haag. In mijn vrije tijd speel ik graag basketbal en piano.

Tijdens de lockdown in mei 2020 heb ik Tipsvoorschool.nl gestart. Het leek me leuk om een eigen website te maken. Daarnaast had ik natuurlijk meer tijd door de lockdown, en ja, zo is Tipsvoorschool.nl ontstaan!

Bedankt

Ik waardeer het heel erg dat je Tipsvoorschool.nl bezoekt. Deel deze site alsjeblieft met je vrienden en klasgenoten. Dankjewel:)

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Geef een reactie hieronder of stuur een mailtje naar alan@tipsvoorschool.nl

Ook gezien op:

31 reacties op “Over Tipsvoorschool.nl”

1. Ha Alan, leuk artikel over een maand zonder Instagram. Ik herken me erg in wat je schrijft, het is eigenlijk compleet nutteloos en je denkt dat het je inspireert maar het geeft je eigenlijk alleen maar negatieve gevoelens. Ik bedoel, ik ben nu 16 en zit in de vijfde klas en weet goed wat ik later voor studie wil doen en waar ik wil wonen (Parijs, San Francisco…) waardoor ik het leuk vind om accounts te volgen die mij plaatjes van die steden laten zien. Maar ik krijg telkens een negatief gevoel over mijn huidige leven omdat ik door Instagram er telkens aan word herinnerd hoe cool mijn leven in de toekomst zou kunnen zijn… Ik zit op dit moment in een hevige twijfelfase of ik de app moet verwijderen of niet, aangezien je gewoon zoveel “mist” aan wat anderen doen. Al is dat juist wat je wilt missen… Je ziet het, ik zit in de twijfelfase, haha. Leuke site verder, keep up the good work!

1. Hallo Stef,

Bedankt voor je (uitgebreide) comment en ik herken me ook wel in jouw comment:) Ik zou gewoon niet te veel Insta gebruiken en goed nadenken over of het eigenlijk wel fijn is voor jou. Het hoeft niet per se wel of geen Instagram te zijn, het kan ook dat je meer of minder Instagram gebruikt.

2. dit site is goet, wand ik hep hiermee goed cijfer gehaalt voor nederlants kunnen haalen. dank je wel alan voor de maken van dit site. hed is goed. en ook mooi.

3. Leuke site ziet er goed uit. Ook gaaf dat nos stories je heeft benoemd. Ik heb wel nog een leuk idee, begin met een pagina over het laatse jaar, alles wat je moet weten en tips voor school examen. Misschien wel even wat hulp vragen van oudere mensen 👍

4. Beste Alan,
    Hoe kan ik beter wiskunde oefenen? Ik had de tips gelezen maar soms is het zo veel en kort op elkaar dat ik een toets moet maken.
    Trouwens, ik vind je website erg cool!! En welke klas zit jij? Ik zit in de brugklas.

1. Hoi Hannah,

Wiskunde is eigenlijk vooral begrijpen, en heel veel opgaven maken. Probeer elke dag minstens een halfuur te werken aan wiskunde. Dan zul je zeker vooruitgang boeken. En bedankt! Leuk om te horen dat je mijn site cool vindt!

1. Lekker bezig Pier! Echt tof dat je cum laude staat! En fantastisch dat je bent toegelaten op Harvard. Fijn dat je geen overgewicht meer hebt (Dat kwam vast doordat je mijn tips voor de piepjestest hebt gebruikt hé!)