Over mij

Hoi, echt super leuk dat je er bent! Je vraagt je vast af wie achter deze GEWELDIGE site zit…

Dat ben ik! Ik ben Alan, ik zit in klas 4 en ik vind het leuk om te basketballen.

Over mij

Alan-Tseng
Ik heb nu een andere kapsel

Ons doel

Met deze site wil ik de middelbare school leuker en makkelijker maken voor andere leerlingen. Hier vind je handige tips voor middelbare school.

Tipsvoorschool.nl is een nuttige site voor iedereen die op de middelbare school zit of ernaar toe gaat. Vooral als je naar klas 1 gaat zou ik mijn site zeker aanraden!

Contact

Heb je nog vragen, opmerkingen, of ideeën? Samenwerken? Gastblog? Adverteren? Stuur dan een mailtje naar alan@tipsvoorschool.nl! Ik beantwoord je dan binnen een week

Benieuwd naar onze statistieken? Ga dan naar deze pagina: Onze statistieken

11 reacties op “Over ons”

1. Beste Alan,
    Hoe kan ik beter wiskunde oefenen? Ik had de tips gelezen maar soms is het zo veel en kort op elkaar dat ik een toets moet maken.
    Trouwens, ik vind je website erg cool!! En welke klas zit jij? Ik zit in de brugklas.

1. Hoi Hannah,

Wiskunde is eigenlijk vooral begrijpen, en heel veel opgaven maken. Probeer elke dag minstens een halfuur te werken aan wiskunde. Dan zul je zeker vooruitgang boeken. En bedankt! Leuk om te horen dat je mijn site cool vindt!

1. Lekker bezig Pier! Echt tof dat je cum laude staat! En fantastisch dat je bent toegelaten op Harvard. Fijn dat je geen overgewicht meer hebt (Dat kwam vast doordat je mijn tips voor de piepjestest hebt gebruikt hé!)