Over ons

Hoi, leuk dat je er bent! Je vraagt je vast af wie achter deze GEWELDIGE site zit. Dat ben ik! 😉

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Alan Tseng en dit is mijn website! Ik hou van basketballen, chocolade en aan deze website werken. Hopelijk heb je wat aan deze site gehad!

In mei 2020 was ik begonnen met deze site, tijdens de lockdown door het coronavirus. Ik had toen niet veel te doen, dus besloot ik voor de lol een eigen website te maken… En ja, zo is Tipsvoorschool.nl ontstaan!

Alan Tseng Tips voor school
Dit ben ik! (Nu is mijn kapsel wel wat anders)

Over Tipsvoorschool.nl

Met deze site wil ik de middelbare school leuker en makkelijker maken. Hier vind je handige tips, trucs en hacks, voor succes, plezier en ontspanning op de middelbare school. Jij verdient het!

Tipsvoorschool.nl is denk ik nuttige site voor iedereen die op de middelbare school zit of ernaar toe gaat. Vooral als je naar klas 1 gaat, kan het heel handig zijn om veel van mijn posts te lezen!

Categorieën

Contact

Heb je nog vragen, opmerkingen, of ideeën? Stuur dan een berichtje naar alan@tipsvoorschool.nl!

12 reacties op “Over ons”

    1. LEKKERRR bezig Pier! Echt TOF dat je cum laude staat! WOW… Fantastisch dat je bent toegelaten op HARVARD!!! Ah, en fijn dat je geen overgewicht meer hebt (Dat kwam vast doordat je mijn tips voor de piepjestest hebt gebruikt hé!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *