Over Tipsvoorschool.nl

Hoi! Leuk dat je Tipsvoorschool.nl bezoekt. Hier vind je informatieve artikels vol handige tips voor de middelbare school.

Met Tipsvoorschool.nl wil ik school makkelijker en leuker maken voor andere leerlingen. Vooral als je in de brugklas (klas 1) zit is deze site iets voor jou!

Je leest hier o.a hoe je betere cijfers haalt, de brugklas overleeft, gemotiveerd blijft en een 10 haalt voor de piepjestest!

Over mij

Alan-Tseng-Tips-voor-School

Ik ben Alan Tseng en ik zit op het Gymnasium Haganum in Den Haag. In mijn vrije tijd speel ik graag basketbal en piano.

Tijdens de lockdown in mei 2020 heb ik Tipsvoorschool.nl gestart. Het leek me leuk om een eigen website te maken. Daarnaast had ik natuurlijk meer tijd door de lockdown, en ja, zo is Tipsvoorschool.nl ontstaan!

Categorieën

Elke vrijdag publiceer ik een nieuw artikel. Die zijn in vier categorieën verdeeld:

Ook gezien op:

Bedankt

Ik waardeer het heel erg dat je Tipsvoorschool.nl bezoekt. Deel deze site alsjeblieft met je vrienden en klasgenoten. Dankjewel:)

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Geef een reactie hieronder of stuur een mailtje naar alan@tipsvoorschool.nl

29 reacties op “Over Tipsvoorschool.nl”

1. dit site is goet, wand ik hep hiermee goed cijfer gehaalt voor nederlants kunnen haalen. dank je wel alan voor de maken van dit site. hed is goed. en ook mooi.

2. Leuke site ziet er goed uit. Ook gaaf dat nos stories je heeft benoemd. Ik heb wel nog een leuk idee, begin met een pagina over het laatse jaar, alles wat je moet weten en tips voor school examen. Misschien wel even wat hulp vragen van oudere mensen 👍

3. Beste Alan,
    Hoe kan ik beter wiskunde oefenen? Ik had de tips gelezen maar soms is het zo veel en kort op elkaar dat ik een toets moet maken.
    Trouwens, ik vind je website erg cool!! En welke klas zit jij? Ik zit in de brugklas.

1. Hoi Hannah,

Wiskunde is eigenlijk vooral begrijpen, en heel veel opgaven maken. Probeer elke dag minstens een halfuur te werken aan wiskunde. Dan zul je zeker vooruitgang boeken. En bedankt! Leuk om te horen dat je mijn site cool vindt!

1. Lekker bezig Pier! Echt tof dat je cum laude staat! En fantastisch dat je bent toegelaten op Harvard. Fijn dat je geen overgewicht meer hebt (Dat kwam vast doordat je mijn tips voor de piepjestest hebt gebruikt hé!)