Ga naar de inhoud

Over Tipsvoorschool.nl

Op Tipsvoorschool.nl vind je informatieve artikelen vol handige tips voor de middelbare school.

Je leest hier o.a hoe je je eerste schooldag overleeft, goede cijfers haalt, gemotiveerd blijft en vrienden maakt op de middelbare school.

Over Alan Tseng

Alan Yan-Lun Tseng

Hoi, bedankt dat je mijn website bezoekt. Ik heb Tipsvoorschool.nl in mei 2020 gestart toen ik zelf nog in klas 4 op de middelbare school zat. Ik wilde met deze site school makkelijker en leuker maken voor andere leerlingen.

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een mailtje. Ik beantwoord ze allemaal:)

E-mail: alan@tipsvoorschool.nl

Ook gezien op

Er zijn 38 reacties op dit artikel

 1. Hoi Alan, wat leuk dat je deze site hebt gemaakt!

  Daar zullen veel scholieren wel wat aan hebben!

  Via de website studiekeuze123.nl kan je een embedcode aanvragen voor een widget met de steeds geactualiseerde voorlichtingsactiviteiten van hogescholen en uni’s. Als je het niet kan vinden, stuur ik je wel de link.

  Ik hoop dat je deze site nog lang in de lucht houd als je straks gaat studeren.

 2. Let me just say your site is amazing! It is well put together and easy to navigate which is a plus. With such a nice layout you must attract a lot of visitors. I just wanted to give you a heads up because your site inspired me to build my own. I hope everything is going great and much success in your future. Thank and have the best of day!

 3. Ha Alan, leuk artikel over een maand zonder Instagram. Ik herken me erg in wat je schrijft, het is eigenlijk compleet nutteloos en je denkt dat het je inspireert maar het geeft je eigenlijk alleen maar negatieve gevoelens. Ik bedoel, ik ben nu 16 en zit in de vijfde klas en weet goed wat ik later voor studie wil doen en waar ik wil wonen (Parijs, San Francisco…) waardoor ik het leuk vind om accounts te volgen die mij plaatjes van die steden laten zien. Maar ik krijg telkens een negatief gevoel over mijn huidige leven omdat ik door Instagram er telkens aan word herinnerd hoe cool mijn leven in de toekomst zou kunnen zijn… Ik zit op dit moment in een hevige twijfelfase of ik de app moet verwijderen of niet, aangezien je gewoon zoveel “mist” aan wat anderen doen. Al is dat juist wat je wilt missen… Je ziet het, ik zit in de twijfelfase, haha. Leuke site verder, keep up the good work!

  1. Hallo Stef,

   Bedankt voor je (uitgebreide) comment en ik herken me ook wel in jouw comment:) Ik zou gewoon niet te veel Insta gebruiken en goed nadenken over of het eigenlijk wel fijn is voor jou. Het hoeft niet per se wel of geen Instagram te zijn, het kan ook dat je meer of minder Instagram gebruikt. 

 4. dit site is goet, wand ik hep hiermee goed cijfer gehaalt voor nederlants kunnen haalen. dank je wel alan voor de maken van dit site. hed is goed. en ook mooi.

 5. Leuke site ziet er goed uit. Ook gaaf dat nos stories je heeft benoemd. Ik heb wel nog een leuk idee, begin met een pagina over het laatse jaar, alles wat je moet weten en tips voor school examen. Misschien wel even wat hulp vragen van oudere mensen 👍

 6. Beste Alan,
  Hoe kan ik beter wiskunde oefenen? Ik had de tips gelezen maar soms is het zo veel en kort op elkaar dat ik een toets moet maken.
  Trouwens, ik vind je website erg cool!! En welke klas zit jij? Ik zit in de brugklas.

  1. Hoi Hannah,

   Wiskunde is eigenlijk vooral begrijpen, en heel veel opgaven maken. Probeer elke dag minstens een halfuur te werken aan wiskunde. Dan zul je zeker vooruitgang boeken. En bedankt! Leuk om te horen dat je mijn site cool vindt!

  1. Lekker bezig Pier! Echt tof dat je cum laude staat! En fantastisch dat je bent toegelaten op Harvard. Fijn dat je geen overgewicht meer hebt (Dat kwam vast doordat je mijn tips voor de piepjestest hebt gebruikt hé!)

Geef een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi, leuk dat je er bent! Tipsvoorschool.nl maakt gebruik van cookies

X