Over ons

Hoi, leuk dat je er bent! Je vraagt je vast af wie achter deze GEWELDIGE site zit. Dat ben ik! ­čśë

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Alan Tseng en dit is mijn website! Ik hou van basketballen, chocolade en aan deze website werken. Hopelijk heb je wat aan deze site gehad!

En ja, dit ben ik. Ik heb nu wel een andere kapsel;)

In mei 2020 was ik begonnen met deze site, tijdens de lockdown door het coronavirus. Ik had toen niet veel te doen, dus besloot ik voor de lol een eigen website te maken… En ja, zo is Tipsvoorschool.nl ontstaan!

Over Tipsvoorschool.nl

Met deze site wil ik de middelbare school leuker en makkelijker maken. Hier vind je handige tips voor middelbare school.

Tipsvoorschool.nl is denk ik nuttige site voor iedereen die op de middelbare school zit of ernaar toe gaat. Vooral als je naar klas 1 gaat, kan het heel handig zijn om veel van mijn posts te lezen!

Categorie├źn

Contact

Heb je nog vragen, opmerkingen, of idee├źn? Samenwerken? Gastblog? Adverteren? Vul dan dit formulier in. Of stuur dan een berichtje naar alan@tipsvoorschool.nl!

11 reacties op “Over ons”

1. Beste Alan,
    Hoe kan ik beter wiskunde oefenen? Ik had de tips gelezen maar soms is het zo veel en kort op elkaar dat ik een toets moet maken.
    Trouwens, ik vind je website erg cool!! En welke klas zit jij? Ik zit in de brugklas.

1. Hoi Hannah,

Wiskunde is eigenlijk vooral begrijpen, en heel veel opgaven maken. Probeer elke dag minstens een halfuur te werken aan wiskunde. Dan zul je zeker vooruitgang boeken. En bedankt! Leuk om te horen dat je mijn site cool vindt!

1. LEKKERRR bezig Pier! Echt TOF dat je cum laude staat! WOW… Fantastisch dat je bent toegelaten op HARVARD!!! Ah, en fijn dat je geen overgewicht meer hebt (Dat kwam vast doordat je mijn tips voor de piepjestest hebt gebruikt h├ę!)