Ga naar de inhoud

Top 10 cadeau ideeën voor verjaardag vader

 • Alan Tseng
Cadeaus verjaardag vader

Is je vader binnenkort jarig en wil je hem een leuk en origineel cadeau geven? Hier zijn 10 cadeaus om je vader te geven op zijn verjaardag.

Deze verjaardagscadeaus zijn uniek, betaalbaar en zelfs de vader die alles al heeft zal aan deze cadeaus heel veel plezier beleven.

Bovendien zijn er geen affiliate-links in dit artikel. Dat betekent dat ik geheel neutraal de beste cadeaus heb uitgekozen voor de verjaardag van je vader.

10 verjaardagscadeau ideeën voor vaders

1. Massageapparaat

cadeau verjaardag vader massageapparaat

Een massageapparaat is het ideale cadeau voor de gemiddelde vader. Het is handig, lekker en zal zeker goed gebruikt worden. Heel veel vaders klagen over rugpijn, dus daarom is dit het nummer 1 cadeau voor vaders.

2. Cactus

Als je papa een plant wilt geven kun je het beste een cactus geven. Deze kunnen lang leven met heel weinig verzorging. Daarnaast zien ze er gaaf uit! Zeker een cadeau om te overwegen je vader te geven voor zijn verjaardag.

Lees ook: Vindt hij me leuk? 25 signalen dat een jongen jou leuk vindt!

3. Muziek (koptelefoon, oortjes, speakers)

cadeau verjaardag vader muziek

Cadeaus waarmee je muziek kunt luisteren vinden vaders vaak ook geweldig. Koptelefoon en oortjes (zowel draadloos als met draad) zijn altijd erg leuk. Ook kun je een speaker of een soundbar schenken.

4. Fles

Tegenwoordig zijn er onwijs coole flessen te koop die lekker drinken, maar ook erg goed eruit zien. Thermoflessen zijn in de trend. Daarnaast zijn ze niet per se duur! Misschien leuk als verjaardagscadeau voor je vader.

5. Tas

Een leuke rugzak, koffer of sporttas. Vaders kunnen altijd wel een nieuwe tas gebruiken. Zoek een tas uit die bij je vader past en geef die als cadeau voor zijn verjaardag.

Lees ook: Duidelijker en langzamer praten: 18 tips en oefeningen

6. Cadeaukaarten (bioscoopbon, pretpark, andere evenementen)

nationale bioscoop bon cadeau vader

Cadeaukaarten zijn echt altijd welkom. Je kunt een cadeaukaart met geld erin geven, maar dat lijkt niet zo creatief. Wat je wel je vader kan geven is een Nationale Bioscoopbon. Daarmee kan je vader naar een bioscoop naar keus om lekker een film te kijken.

7. Accessoires (zonnebril, pet, horloge)

Persoonlijk vind je dat een zonnerbril of pet niet mis kan gaan als verjaardagscadeau. Niet alleen voor je vader voor iedereen is een zonnebril of pet altijd goed als cadeau.

Lees ook: Een schoolkrant maken: voorbeelden, ideeën en stappenplan

8. Elektronica (muis, toetsenbord, powerbank)

cadeau vader toetsenbord

Vaders die houden van “gadgets” zullen zeker genieten van een gave mechanisch toetsenbord, een gaming-muis of een handige powerbank. Vooral voor vaders die vaak achter de computer werken zijn deze verjaardagscadeau ideeën leuk.

9. Hobbygerichte cadeaus

Heeft je vader bepaalde hobby’s? Dan kun je hem een cadeau geven wat te maken heeft met zijn hobby. Als hij houdt van lezen: een leuk boek. Houdt hij van klussen? Een nieuwe boormachine. Houdt hij van schaken? Misschien dan een leuk boek over schaken.

Lees ook: Schoolspullen lijst middelbare school (brugklas) 2022

10. Sportspullen

Sportspullen cadeau verjaardag vader

Als je vader graag sport is het leuk om hem sportspullen te geven. Denk aan tennisballen voor de tennisser, een golfhandschoen voor de golfer en een voetbal shirt voor de voetbal vader.

Top 10 cadeau ideeën voor verjaardag vader

 1. Massageapparaat
 2. Cactus
 3. Muziek (koptelefoon, oortjes, speakers)
 4. Fles
 5. Tas
 6. Cadeaukaarten (bioscoopbon, pretpark, andere evenementen)
 7. Accessoires (zonnebril, pet, horloge)
 8. Elektronica (muis, toetsenbord, powerbank)
 9. Hobbygerichte cadeaus
 10. Sportspullen

Gepubliceerd op 3 juli 2022

Geef een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi, leuk dat je er bent! Tipsvoorschool.nl maakt gebruik van cookies

X