Ga naar de inhoud

Vindt hij me leuk? 25 signalen dat een jongen jou leuk vindt!

Vindt hij me leuk signalen titel

Je vindt een jongen super knap, aardig en aantrekkelijk, en vraagt je af: Vindt hij me leuk? Het kan erg moeilijk zijn om te ontdekken of een jongen je leuk vindt, omdat ze niet altijd laten zien of ze een iemand leuk vinden.

Om te ontdekken of een jongen die jij leuk vindt, dezelfde gevoelens heeft voor jou heeft kun je dit artikel gebruiken. Hier vind je 25 duidelijke signalen dat een jongen jou leuk vindt!

(dit artikel schreef ik toen ik 14 was…)

25 signalen dat een jongen jou leuk vindt

Vindt hij me leuk? Zo kom je erachter

 • Deze lijst is op volgorde van belangrijk naar minder belangrijk
 • Ik ben zelf een jongen
 • Veel van deze signalen gelden ook voor meisjes
 • Deze signalen garanderen niets
 • Iedereen is anders
 • Vertrouw op je gevoel
 • Dit is niet wetenschappelijk bewezen
 • Ik was 14 jaar oud toen ik dit schreef

1. Hij wil met je afspreken

Dit is een van de duidelijkste signalen dat een jongen je leuk vindt. Als een jongen jou vraagt samen naar de bioscoop te gaan, of samen te “chillen”, bijvoorbeeld, kun je bijna 100% er vanuit gaan dat hij jou leuk vindt!

Over het algemeen gaan mensen niet hun vrije tijd met je besteden als ze je niet op z’n minst interessant vonden! Natuurlijk kan het ook zijn dat je in de zogenaamde “friendzone” zit.

Friendzone: als je in de friendzone bent beschouwt iemand je als een gewone vriend en niet als potentiële relatie.

Jongens proberen door 1 op 1 met je om te gaan, je beter te leren kennen! Hij geeft zijn aandacht aan jou en krijgt jou aandacht. Als een jongen die jij leuk vindt je vraagt om iets samen te doen, betwijfel dan niet of hij je leuk vindt: Hij vindt je leuk!

Ga met hem afspreken en dan kun je echt erachter komen of hij je serieus leuk vindt!

vindt hij me leuk signalen afspreken bioscoop
Als een iemand je vraagt samen naar een film te gaan, vindt die je waarschijnlijk leuk;)

2. Je merkt dat hij steeds naar je kijkt

Jongens vinden het leuk om naar mensen en dingen te kijken die ze mooi vinden. Heb je gemerkt dat hij vaak naar je zit te staren? Zie je hem weleens blozend wegkijken, als je merkt dat hij naar je zit te kijken? Het kan natuurlijk zijn dat hij toevallig even naar je keek, maar als het vaker gebeurt, is er een grote kans dat hij je mooi/leuk vindt!

P.S. Sommige jongens zullen oogcontact met je maken, en vaak ook naar je glimlachen wanneer dat gebeurt: dat is een goed teken!

vindt hij me leuk signalen hij kijkt naar je

3. Hij is extra aardig tegen jou

Heb je gemerkt dat een jongen heel vriendelijk tegen je doet?

Het kan zijn dat hij je speciaal goed behandelt omdat jij speciaal bent voor hem! Wanneer je aardig bent tegen iemand anders, probeer je eigenlijk de ander blij te maken.

Jongens zullen meisjes die ze leuk vinden (en dus graag blij willen maken) goed behandelen. Let op: Het kan ook zijn dat hij gewoon een aardige persoon is. Hij is niet per se verliefd op jou!

Lees ook: Schoolspullen lijst middelbare school (brugklas) 2022

4. Meisjes plagen, kusjes vragen

Deze kennen we allemaal: Een jongen, die een meisje plaagt, vindt haar leuk! Maar waarom doen ze dat? Jongens willen zo op een grappige en “speelse” manier je aandacht krijgen, zonder ongemakkelijk over te komen. Als een jongen op een leuke manier je plaagt, is het ook een goed teken dat hij je leuk vindt!

5. Hij glimlacht naar je en ziet er blij uit

Vaak krijgt een jongen een onweerstaanbaar glimlach wanneer hij met iemand omgaat die hij heel erg mag. Hij wordt gewoon spontaan blij van jou! Als je langs hem loopt, of even naar hem kijkt, zal een glimlach op zijn gezicht ontstaan.

Dit vind ik zelf de belangrijkste signaal dat een jongen je leuk vindt. Jongens kunnen er echt niks aan doen om niet te glimlachen. Je weet dat hij jou (op z’n minst) aardig vindt! Pas op: het kan ook zijn dat hij gewoon vriendelijk is!

6. Hij geeft je complimenten

Als een jongen je leuk vindt, zal hij af en toe wel subtiele complimenten geven. Hij zal vaak niet directe complimenten geven zoals: “Je ziet er goed uit” of “Ik vind je een goed persoon”. Hij zal iets subtieler zijn, en dingen zeggen zoals: “Leuk kapsel” of “Mooie tas”.

Als hij goede dingen over jou opmerkt, betekent dit dat hij op je let en dat hij je waarschijnlijk leuk vindt! Vooral als hij anderen weinig complimenten geeft, is dit extra goed! (Het kan ook zijn dat hij gewoon aardig is)

vindt hij me leuk signalen complimenten duimpie

7. Hij zegt dat hij je leuk vindt…

Dit gebeurt zal waarschijnlijk niet vaak gebeuren, maar als een jongen zegt dat hij je leuk vindt… dan vindt hij je leuk! Je hoeft niet meer erover te twijfelen!

Maarja, jij leest dit artikel waarschijnlijk omdat hij niet heeft gezegd of hij je leuk vindt!

8. Chat hij met je op WhatsApp?

Als hij zijn tijd besteedt om met je te appen, dan weet je dat hij het leuk vindt om met je te praten!

Bonus: Vindt hij me leuk? (WhatsApp-Editie)

 • Hij vindt je leuk:
  • Snelle reactie (Logisch toch?)
  • Hij appt jou als eerst: Top! Als hij een gesprek wil beginnen, vindt hij je interessant om mee te praten!
  • Hij lach om wat je zegt: Stuurt hij vaak 😂, haha, lmao, lol, xD enz? Hij vindt je grappig!
 • Hij vindt je niet leuk:
  • Hele late reactie (Let op: Misschien had hij het gewoon druk!)
  • Hij geeft korte, waardeloze reacties: Dit kan super irritant zijn, als hij tegen al je berichten “Ok” of “leuk” antwoordt. Hij doet geen moeite voor je…
  • Geen emotie en interactie: Stuurt hij alleen saaie, droge antwoorden die niks bijdragen aan het gesprek? Hij vindt je helaas niet leuk… Een jongen die jou leuk vindt zou zeker zijn best doen om goede, amuserende berichten te sturen!

Belangrijk: Ga niet de hele tijd op je telefoon wachten op zijn berichten. Ga niet expres traag antwoorden op berichten, dat is irritant.

9. Hij doet moeite om met je te praten

Gaat hij steeds naar je toe om met je te praten? Probeert hij zelfs als het erg ongemakkelijk is de conversatie vol te houden? Dan is er een grote kans dat hij je leuk vindt! Hij wilt jou zo blijkbaar beter leren kennen.

Tip: Stel jezelf bereikbaar! Als je wilt dat een jongen naar je toe komt, dan moet je eerst jezelf isoleren! Sta niet midden in je vriendinnenkring: Dan gaat hij zeker niet naar je toe!

Lees ook: Vrienden maken in de brugklas: 14 tips

10. Stoer doen

Sommige jongens zullen “stoer” doen, om zo indruk te proberen te maken op anderen. Als je merkt dat hij in jou nabijheid zich “stoerder” voordoet dan normaal is het een goed signaal dat hij je aandacht wil!

Vraag je dan dus niet af: “Vindt hij me leuk?” Vraag je af of jij HEM leuk vindt!

Let op! Omdat een jongen stoer doet, betekent niet dat hij je leuk vindt. Misschien wil hij juist cool zijn voor zijn vrienden.

Lees ook: Doelen stellen voor jezelf in het nieuwe jaar 2022 (SMART doelen)

11. Zijn lichaamstaal

Je kunt ontzettend veel over iemand weten door naar zijn lichaamstaal!Lichaamstaal is moeilijk te verbergen, en daarom is het heel handig om zo erachter te komen of hij je leuk vindt!

De volgende signalen zijn tekenen aan zijn lichaamstaal dat hij je leuk vindt. Let dus goed op of je deze signalen bij hem ziet!

Vindt hij me leuk? Let op zijn lichaamstaal

12. Zijn pupillen worden groter

Onze pupillen worden groter wanneer we iemand zien die we aantrekkelijk vinden. Dat wordt veroorzaakt door hormonen die je lichaam afgeeft aan je bloed.

Maar als het donker is, kan je dit signaal beter gewoon negeren. Let op! Denk niet gelijk dat iemand verliefd op je is als diegene grote pupillen heeft!

In de Oudheid namen Romeinse vrouwen soms zelfs een drug om hun pupillen groter te maken!

13. Hij bloost

Zowel jongens als meisjes zullen blozen, wanneer ze iemand zien die ze leuk vinden. Deze signaal kennen we allemaal wel! Vooral als je een lichte huid hebt, is deze heel erg duidelijk!

Door de emotionele spanning wordt adrenaline afgegeven, dat de bloed toevoer vergroot, waardoor je gezicht rood wordt! Blozen is moeilijk te verbergen, dus let hierop!

Lees ook: Ergens heel goed in worden: 12 tips

14. Hij fixt zijn haar

Niet alle jongens zullen dit doen, maar veel jongens die gel of wax in hun haar hebben, hebben de gewoonte om even hun haar even goed te doen.

Als hij je leuk vindt, wil hij er goed uit zien voor jou, en daarom gaat hij zonder dat hij het zelf merkt aan zijn haar zitten.

15. Hij vindt alles wat je zegt grappig

Dit kan nogal raar of creepy overkomen, maar als een jongen jou leuk vindt, zal hij alles wat je zegt grappig en geniaal vinden. Ookal ben je helemaal niet zo grappig of amusant.

Hij kan er niks aan doen om niet te lachen. Als hij steeds naar je lacht, dan is dat een teken dat hij jou de meest interessante persoon op aarde vindt, en dat hij alles wat je zegt prachtig vindt.

Dat is niet alles: Hij wil ook dat jij interesse hebt in hem.

16. Zijn stem klinkt anders

Vindt hij me leuk signalen stem anders

Je hebt vast weleens het gevoel gehad dat je opeens geen controle meer had over je stem, omdat je heel zenuwachtig was. Wanneer een jongen met zijn crush gaat praten, zal zijn stem heel erg veranderen.

Ze kunnen opeens een hoge, piepende kleuterstem krijgen (vrouwen zouden gevoeliger zijn voor hoge tonen, omdat het op huilende baby’s lijkt), maar ook opeens een lage, grommelende, mannenstem. Hij zal vaak ook harder praten, zodat je hem hoort… Dus: klinkt zijn stem onnatuurlijk? Misschien vindt hij je leuk!

17. Hij stelt je veel vragen

Door jou veel vragen te stellen probeert een jongen eigenlijk 4 dingen te doen:

 • Een reden hebben om met je te praten: Hij weet niet hoe hij moet beginnen, dus besluit hij jou gewoon een vraag te stellen, om het gesprek op gang te zetten.
 • Je beter leren kennen: Hij wil weten of zijn gevoelens voor jou kloppen. Hij wil meer ontdekken over zijn favoriete meisje!
 • Hij wil laten zien dat hij geïnteresseerd is in jou: Door jou vragen te stellen, laat hij zien dat zich bekommert om jou, zonder creepy over te komen.
 • De conversatie overleven: Hij wil jou laten praten, en ervoor zorgen dat je geniet daarvan. Hij wil ook niet teveel over zichzelf praten, opdat hij niet als narcist overkomt.

Hij zal je misschien wel erg domme of rare vragen stellen zoals: “Vind je het mooi weer”… Hij is gewoon zenuwachtig waarschijnlijk. Let op! Als hij je erg persoonlijke vragen stelt, is dat zeker een bonus!

18. Hij merkt kleine verschillen in je uiterlijk

Merkt hij dat je make-up hebt gedaan, of als je haar anders is? (En andere mensen niet?) Dan let hij op jou, en kan je vernemen dat hij jou wel interessant vindt.

Oh en voor de meisjes die zich afvragen wat jongens van make-up vinden: Je mag het best doen, en je zal er vast “beter” uitzien, maar eerlijk gezegd boeit het de meeste jongens niet echt (denk ik).

Lees ook: Jezelf vergelijken met anderen: 7 redenen om dat niet te doen

19. Hij kopieert je

Als je tegenover iemand bent die je leuk vindt, zal je vanzelf de bewegingen van de ander kopiëren. Ook zal je vaak wat de ander zegt overnemen.

Misschien begint hij steeds vaker “Top!” te zeggen omdat jij het zegt. Of gaat hij ook steeds aan zijn kin zitten, omdat jij het doet. Deze is helaas wel moeilijk te zien…

Ik wist niet dat dit een ding was, totdat ik onderzoek ging doen voor dit artikel.

20. Hij onthoudt wat je zegt

Eerlijk gezegd vergeten jongens vaak wat mensen zeggen. Een jongen die jou leuk vindt zal waarschijnlijk veel dingen over je onthouden, zoals je verjaardag, en je favoriete band, maar ook niet relevante dingen zoals je favoriete kleur. Dit signaal is wel nummer 20, dus niet heel belangrijk!

Lees ook: Duidelijker en langzamer praten: 18 tips en oefeningen

21. Hij doet flex-kleding aan

uh ja… Supreme, tja ik zeg maar niks

Sommige jongen zullen “dress-to-impress” inschakelen, en opeens komt hij met zijn beste kleding en schoenen naar school. Dit signaal is nummer 21, omdat de meeste jongens dit niet doen.

En al zouden ze alleen maar Yeezys en Jordans dragen: Dat doen ze meestal omdat ze het zelf leuk vinden, en niet om indruk te maken op je. Maar heel soms zal een jongen dit wel doen.

22. Zijn lichaam is gericht naar jou

Hoewel je op internet dit signaal heel vaak zal vinden, zou ik je niet aanraden om hierop te letten, omdat mensen over het algemeen hun lichaam sowieso richten naar degene met wie hij of zij praat.

Door zich zo te positioneren, maakt hij zijn lichaam meer geopend en toegankelijk! Hij laat ook zien dat je zijn aandacht hebt.

Lees ook: 30 tips voor meer zelfvertrouwen

23. Je denkt dat hij jou leuk vindt

Als je denkt dat hij jou leuk vindt, vindt hij (bijna altijd) jou leuk.

Maak het niet te moeilijk voor jezelf, denk niet teveel na. Je zult jezelf alleen in de war brengen.

~Alan, 16 Mei 2020

Onbewust verzamelen je hersens al alle tekenen, signalen, en aanwijzingen over de mensen om je heen. Je merkt daar niks van, maar het gebeurt wel. Zo kan je ook merken of iemand boos, gevaarlijk, of verdrietig is, zonder actief erover na te denken.

Ik wil je ook waarschuwen: Je moet deze signalen als geheel gebruiken! Als je slechts een of twee van deze signalen bij een jongen ziet, is de kans klein dat hij je leuk vindt. Het kan ook zijn dat je ziet dat je heel veel van deze signalen hebt waargenomen bij je crush… Waar wacht je op?

24. Zijn vrienden zeggen dat hij jou leuk vindt

De meeste jongens zullen dit niet doen, maar af en toe zal er toch iemand zijn die ongeschreven regels overtreden, dus aan jou te vertellen dat een jongen jou stiekem leuk vindt. Gebeurt helaas niet vaak.

Lees ook: Tips tegen verveling: 25 dingen om te doen als je je verveelt thuis

25. Vertrouw op je gevoel

Eerlijk gezegd kon ik gewoon even geen laatste signaal bedenken, maar het klopt wel dat je goed op je gevoel kunt vertrouwen! Zoals ik eerder al schreef, denk niet teveel na, en volg je gevoel!

Uiteindelijk is het niet zo moeilijk. Je weet stiekem diep in je hart of diegene je wel of niet leuk vindt. Maar omdat je bang bent voor afwijzing of simpelweg te moeilijk nadenkt, wil je niet de waarheid erkennen.

Je hebt niets te verliezen. Vraag de jongen die je nu in je hoofd hebt of hij je leuk vindt. Als hij ja zegt is het fantastisch. Als hij nee zegt is het ook niet erg! Dat zegt niet dat je niet goed bent! En bovendien gaat hij je niet stom vinden. Besef dat het voor hem een compliment is als je vraagt of hij je leuk vindt.

En nog een laatste punt: denk even na of het werkelijk nodig is om te vragen of een jongen je leuk vindt. Waarom wil je dat? Wat ga je doen als hij zegt dat hij je wel of niet leuk vindt?

Vindt hij me leuk? 25 duidelijke signalen samengevat

 1. Hij wil met je afspreken
 2. Je merkt dat hij steeds naar je kijkt
 3. Hij is extra aardig tegen jou
 4. Meisje plagen=kusjes vragen
 5. Hij glimlacht naar je en ziet er blij uit
 6. Hij geeft je complimenten
 7. Hij zegt dat hij je leuk vindt…
 8. Chat hij met je op WhatsApp?
 9. Hij doet moeite om met je te praten
 10. Stoer doen
 11. Zijn lichaamstaal
 12. Zijn pupillen worden groter
 13. Hij bloost
 14. Hij fixt zijn haar
 15. Hij vindt alles wat je zegt grappig
 16. Zijn stem klinkt anders
 17. Hij stelt je veel vragen
 18. Hij merkt kleine verschillen in je uiterlijk
 19. Hij kopieert je
 20. Hij onthoudt wat je zegt
 21. Hij doet flex-kleding aan
 22. Zijn lichaam is gericht naar jou
 23. Je denkt dat hij jou leuk vindt
 24. Zijn vrienden zeggen dat hij jou leuk vindt
 25. Vertrouw op je gevoel

Vindt hij mij leuk? Veelgestelde vragen

Wat als je wordt afgewezen?

Afgewezen worden is echt niet leuk. Moet je dan niet toegeven dat je iemand leuk vindt, omdat je bang bent te worden afgewezen? Zeker niet. Dan zul je nooit ontdekken of hij je leuk vindt! Dan loop je wel wat geweldige tijden mis. Ga er dus gewoon voor. Wees niet bang. Wat heb je te verliezen? Bovendien moet je onthouden dat het niet aan jou ligt dat je bent afgewezen. Mensen hebben gewoon niet altijd zin in relaties. Wees dus jezelf, en raak je zelfvertrouwen niet kwijt!

Ik weet nog steeds niet of hij mij leuk vindt. Wat kan ik doen?

Het enige wat je dan nog kunt doen is het gewoon vragen aan hem. Maak je geen zorgen, bijna iedereen vindt het leuk om te horen iemand hen leuk vindt! Ga naar diegene toe, en zeg gewoon vriendelijk en kalm: “Hoi, ik wilde alleen even zeggen dat ik je leuk vind.”

Daarna zijn er twee mogelijkheden:
1. Hij zegt iets van: “Bedankt, dat vind ik echt aardig van jou!” En doet verder niks. Dan kun je aannemen dat hij jou niet echt leuk vindt. Helaas, jammer.
2. Hij zegt iets van: “Serieus! Ik vind jou ook super leuk!” Nou, dan is je droom uitgekomen, en je kunt lekker genieten!

Hoe kun je het beste vragen of iemand verkering wil?

Doe het altijd “face-to-face”! Ook al is het spannend raad ik je heel erg aan om niet via WhatsApp of door te bellen te vragen of iemand jou ook leuk vindt, omdat je echt beter communiceert wanneer je fysiek aanwezig bent bij elkaar. Bovendien laat je ook zien dat je niet bang bent.

Gepubliceerd op 16 juni 2020

Er zijn 96 reacties op dit artikel

 1. ik vind een jongen leuk uit mijn klas hij geeft mij na gym elke keer complimentjes en plaagt mij vaak met gym elke keer als we niet bij elkaar in het team zitten.
  en vaak als hij de teams mag kiezen met voetbal kiest hij mij als eerste terwijl hij het beste team wil enig ben niet eens goed in voet bal.

  heeeeeeeellllllllllpppppp!!!!! wat moet ik nu doen?

  1. Help.
   Ik vind een jonge leuk maar hij irriteert mee vaak. In de les kijkt hij vaak naar mij en als ik terugkijk kwijt hij weg en zit hij vaak aan zijn haar.

   Pls heeft iemand een tip?

  2. Help.
   Ik vind een jonge leuk maar hij irriteert mee vaak. In de les kijkt hij vaak naar mij en als ik terugkijk kwijt hij weg en zit hij vaak aan zijn haar.

   Pls heeft iemand een tip?

  3. hoi iedereen ik ben Yuna, en ik vind een jongen uit een klas hoger dan mij leuk, maar ik weet niet of hij mij leuk vind. een tijdje geleden zij hij wel dat hij me schattig vond en hij keek ook heel de tijd naar mij. maar nu is hij er mee gestopt en ik weet dus niet of hij me nog wel leuk vind.

   groetjes Yuna

  4. Hoi,
   ik ben Demi en ik ben 14 jaar oud. Ik vind een jongen interessant, ik ken hem 2 weken, maar we hebben al gezoend en bij elkaar 1op1 gelogeerd. Ik ben zijn eerste zoen en het eerste meisje waarmee hij heeft gelogeerd. Het gaat goed voor een lange tijd en ik heb goeie dingen gehoord van zijn voetbalclub waarin hij speelt (veel mensen daarvan zijn mijn vrienden). Maar tegen zijn beste vriend zei die dat hij niets van me vond IK HEB DE CHATS GELEZEN DUS HET IS WAAR!!!! Maar ik weet dus niet wat hij van me vind. Ik heb heel zijn familie ontmoet en zijn moeder noemde ons een leuk koppel. Help wat vind hij nou echt van me?

   PS: hij wordt jaloers als ik met andere jongens praat.

 2. Bij mij zit er dus een knappe jongen in de klas en die zit mij de hele tijd te plagen voorbeeld:we moesten een waterpistool mee naar school nemen en toen school uit was fietste ik naar huis en kwam hij ineens naast me en spoot water in mijn gezicht

  Helppp vind hij me leuk?

  1. Ehmmm ik weet het niet zeker! Maar er bestaat zeker een kans! Ik zou goed op hem letten de komende tijd en dan kom je er vanzelf achter! Veel succes💋💋

 3. Hoihoi, k heb dus een jongen die ik leuk vind, maar elke keer als ik hem vraag of hij me leuk vind ( niet de directe vraag: vindje me leuk?”) maar dan zegt hij niks. maar hij vroeg vandaag of ik met hem ergens heen wilde, en toen zijn we samen weggeweest. We flirtte veel, maar het probleem is: hij heeft al fix, maar flirt alsnog met mij! iemand tips, wnt ik vind hem echt mega leuk!

 4. Heyy, kan iemand mij please helpen? Ik ben dus op kamp geweest 3 dagen en in die tijd ben ik eigenlijk verliefd geworden op een jongen. We zaten in hetzelfde team met de spellen en corvee enzo. En we gaan ook elke keer samen vooruit lopen alvast. Verder heb ik alleen zijn nummer door zo’n kamp groepsapp en verder heb ik hem niet privé gesproken ofzo. Wel vroeg hij één keer iets over een docent op onze school. (we zitten op dezelfde school, niet zelfde klas). Maar kamp is nu voorbij en ik mis hem eigenlijk nu al. Verder heb ik niet zijn snap ofzo maar eig wil ik die wel. Ik twijfel of hij mij leuk vind of gwn aardig zegmaar. Maar ik weet echt niet wat ik moet doen en ik kan aan niks anders denken. Pls help mij.

 5. Hoi ik vind ook iemand leuk en er word ook gezicht dat we een stel zijn en hij maakt me aan het lachen help wat miet ik doen ???!

 6. Ik zie dus een jongen. Hij zegt heel vaak hoi tegen me en soms ook mn naam. Ik skip hem soms. Laatst zat ik 30-40 meter van hem af en hij stak nog steeds zijn hand op. Misschien durft hij niet te vragen omdat ik hem soms skip. Ik vind hem superknap en superleuk. Hij heeft mij in groep 8 3x verkering gevraagd maar kheb nee gezegd.

  ‘Vind hij mij leuk? Zo ja, wat moet ik doen om verkering met hem te krijgen?

 7. Hallo ik ben wat ouder zit niet meer op school maar ik zie hier heel veel goede raad geven als je een jongen leuk en ik dacht meschien kon je mij ook helpen omdat ik vroeger ben gepest geweest heb ik nog geen relatie gehad en dit zou dan mijn eerste zijn ma ik ben in constante tweestrijd heb al raad gevraagd aan een paar mensen ma die staan allemaal dicht bij mij en er zijn ook geen jongens die ik kon vragen voor een meningitis is 20 wordt 21 in april maar omdat ik veel ouder ben dan hem zeiden ze leeftijd doet er niet toe maar ze vinden het raar dat hij na mij is snaps begonnen te sturen over dat hij me leuk vindt ma hij heeft het niet rechtstreeks gezegd ik hem ontmoet toen hij in de tuin van ons werkte hij deed mee aan stoeten en ik wou dat ook eens doen dus sprak ik hem aan in begin was het alleen over stoeten ma toen was hij op unief en omdat hij alle leerstof al kende verveelde hij zich dus hij begon te sturen we waren die dag drie uur lang aan het snappen met elkaar hij vroeg of ik altijd alleen na de stoet ging en of ik dan niemand had bv een vriend ofzo en toen zij ik nee en had ook uitgelegd waarom maar toen vroeg hij aan mij of ik eens wou afspreken met hem en ik zij ja en hij kwam uit de lucht gevallen want hij zij echt ma op dit moment dacht ik dat hij nog gewoon bedoelde als vriendschappelijke en toen praten we verder ma op een gegeven moment vroeg hij of hij iets mocht vragen en dat ik niet hoefde te antwoorden en hij vroeg me meer intiem vragen lijk omdat ik ouder was of ik al veel meer ervaring had in bed ma ik had die vraag geantwoord en zij nee omdat ook voor dezelfde reden als waarom ik nog geen relatie had hij zij ook tegen mij dat hij zelf geen ervaring had en ik zij dat ik niet ben voor fwb of ons want hij vroeg ook of ik het met hem wou proberen ma hij had ook gezegd dat ik moest zeggen tegen hem als hij te ver ging omdat dat zijn donker humor was wat na boven kwam en dat had ik gezegd ma had ook gezegd dat ik vond dat is als je een relatie hebt met elkaar en daarop antwoorde hij dus een relatie hè met een ondeugende gezichtjes ma toen stopte hij met de intiem vragen en praten we gewoon ma toen begon ik te denken dat hij me op date had gevraagd en dat hij me leuk leuk vond ma had het gedaan op subtiele manier en sindsdien praten we veel ma soms kan er ook drie of 2 dagen tussen zitten soms begin ik soms begint hij ik ging ook kijken na de stoeten die hij deed ma na de derde stoet sprak hij niet had ik hem gestuurd ma vond dat hij wat kort af was ma eerst dacht ik van dat het met het weekend te maken had omdat hij het zwaar had omdat hij zaterdag vroeg op moest en zondag hij stoet had gedaan toen heb ik woensdag en dinsdag nog eens gestuurd ma hij was nog kort af dus toen heb ik niet meer gestuurd en dacht gewoon dat hij me niet meer zag zitten ma die zaterdag stuurde hij in ene keer uit zichzelf en we zijn terug beginnen te praten ma toen wou hij me iets vragen en ik zij vraag ma en toen zij hij dat de mensen met wie hij stoet doet het vreemd vinden dat ik na de stoeten kwamen ik zij dat is toch niet vreemd sommige gaan daar overal na dezelfde stoeten ma toen had hij gezegd ja weet het ma het zou meschien beter zijn als je effe niet kwam en toen vroeg ik aan hem of hij het vervelend vond want had daarvoor gezegd dat ik liever de waarheid wil en hij zij tegen mij dat hij dat hij dat niks persoonlijk was ma dat hij het hoor wat ze zijden en dat vondt hij vervelend en daarom vroeg hij me dat en toen had ik gevraagd of hij hier al langer mee zat en hij zij ja ma dat hij me niet wou kwetsen en toen wist ik dat dat de reden was dat hij zo stil was en toen begon hij me terug regelmatig te sturen en hij lacht ook af en toen dat hij zo van hihihi en hij vroeg me zelfs wanneer het door ging dat we konden afspreken ma omdat ze me hadden aangeraden niet te snel afspreken en dus had ik gezegd omdat ik momenteel een paar druke weken heb of het kon als ik terug ben van mijn trip dat is pas 8 april dat ik vertrek voor vijf dagen en of hij dat niet erg vondt en hij vondt dat niet erg voor een teken te vinden of hij me leuk vindt of niet want als hij kon wachten wist ik of dat ook een teken was ma toen vroeg hij wat ik wou gaan doen en toen had ik een paar dingen voorgesteld lijk iets drinken of eten of gaan bowlen ma toen begon hij over of gij mij massage geven en ik zij nee toen vroeg hij waarom ik zij dat we elkaar niet kende en dat ik dat niet durf toen vroeg hij of ik u en ik zij weer nee omdat ik vindt dat dat te intiem is en dat dat meer voor koppels was en we spreken nog ma we hebben nu al drie dagen niet gesproken gisteren waren we blijkbaar op de zelfde stoet en hij had een foto gemaakt en toegevoegd aan zijn verhaal op snap en ik had er een reactie op gegeven en had gezien na een paar uur toevallig omdat ik met mijn nicht op snap bezig was dat hij het had geopend ma dat hij niks terug stuurd zoals ge ziet ik ben in totaal tweestrijd soms denk ik hoe hij spreekt en zo dat het een echte lieve jongen is ma dan gebeuren die intiem vragen terug en dan denk ik we zijn niet in een relatie we hebben nog niet eens afgesproken en dan denk ik dat hij me gebruiken wil voor een ding ma hij hadde eerste keer gezegd dat hij zo niet is dus ik weet het niet meer 1 zegt tegen mij als hij donkere humor heeft wil hij u gebruiken de andere zegt vanwege mijn leeftijd dat hij me wil gebruiken om te experimenteren en ik zit ook te denken van waarom zou hij iemand van mijne leeftijd willen terwijl er ook mooie meisjes zijn van zijn leeftijd en ik zit echt met een totaal tweestrijd vindt hij me leuk of niet en sommige punten wat je hij schrijft doet hij maar veel niet ma dat denk ik aan mijn neef die heeft ook een vrouw die 12 jaar ouder is en die zijn dolverliefd en gelukkige ze zijn zoveel jaar samen en gelukkig getrouwd hopelijk kun je me raad geven want ik weet het echt niet meer

 8. Ik heb dus een super knappe jongen in mijn klas en we zijn heel close. Op het schoolfeest van vorig jaar kwam hij naar me toe pakte m’n handen en gaf me een knuffel. Zomaar uit het niets. De maanden daarna deden we veel samen en gaf hij me vaak knuffels, maar toen kreeg hij opeens met een meisje uit m’n kas. Ze hadden 3 maanden en toen ging het uit en al die tijd vond ik hem nog steeds leuk. Toen het uitging tussen hun kwam hij vaak naar me toe voor een knuffel ofz, maar op het schoolfeest dit jaar kreeg hij weer met iemand anders. En hij doet nu heel kut tegen me alsof al die tijd niet was voor hem.

 9. Zou je me kunnen helpen?. Soms denk ik dat hij me niet leuk vindt maar soms wel hier wat uitleg: op Snapchat hadden we veel contact maar inneens blokkeerde hij me paar dagen later volgt hij mij op TikTok om te zeggen dat het hem spijt en dat hij het gewoon irritant vond dat ik hem zo veel stuurde… na dat maken we heel veel oogcontact en kijkt hij veel naar me gelijk meer dan de helft van die dingen doet hij bij mij en hij vraagt waar ik ben enzo dus denk je dat hij op mij is of niet?

 10. Ik heb dus een jongen in mijn klas, en die plaagt mij ook best veel enzo. Maar soms lijkt het of hij me leuk vindt en soms niet, soms plaagt hij iets te erg. 3 mensen hebben dus gezegd dat hij mij leuk vindt. 2 vrienden van hem en een meisje uit mijn klas die soms met ze praat. Soms zeggen ze wel eens voor de grap dat hij op mij is en dan ontkent hij het echt heeel erg, dus wat moet ik doennnn? (ik durf het echt niet te vragen!!)

   1. Ik vind dus een van mijn vrienden leuk, we eten altijd samen in de pauze (in de pauze doet hij altijd stoer en kijkt hij ook vaak naar mij, hij lacht ook altijd om al mijn grappen) en we fietsen ook altijd samen naar school. En laatst toen we samen van school naar huis aan het fietsen waren vroeg hij mij of ik het misschien leuk vindt om naar zijn huis te komen zodat hij dan zijn elektrische step kon laten zien. Dus ik zei ja en toen stelde hij me voor aan zijn ouders (zijn moeder zei toen: ‘Oh dus dit is Sophie.’ Jij woont toch in …. ? (Daar woonde ik ook echt.)) Dus toen vroeg zijn moeder of ik wat te drinken wilde ik zei toen ja graag, bedankt. Toen gingen we buiten zitten en vroeg zijn moeder of ik op een sport zat, ik zei toen: ‘ja, ik zit op judo.’ Toen zei zijn moeder: ‘Leuk. Quinten (zo heete de jongen die ik leuk vindt) zit op karate. Toen zei ik: ‘Leuk.’ Toen zei Quinten: ‘Ik doe ook toernooien, ik heb er morgen een.’ Toen gingen we nog even verder praten. Toen kwam ik erachter dat ik nog naar school moest omdat ik vergeten was mijn kluisleutel in te leveren, dat zei ik tegen hem en toen zei hij: ‘Ik ga wel mee.’ Hij liet toen zijn elektrische step zien, hij pakte de step, ik pakte mijn fiets en toen gingen we op weg naar school.’ Tijdens het fietsen keek hij de hele tijd glimlachend naar mij en waren we de hele tijd aan het lachen. Toen op school liep hij mee, toen ging ik mijn kluissleutel inleveren en gingen we weer naar zijn huis omdat mijn tas daar nog lag, toen ging ik naar huis en ging hij nog een stuk met me mee. Toen zeiden we gedag. Help alsjeblieft!! Vind hij me leuk?

 11. Hoi, ik heb een probleem. Ik weet niet of ik iemand leuk vind/twijfel tussen personen of ik ze leuk vind. Hoe kom je erachter of je iemand leuk vind, want dan zou ik je tips kunnen toepassen?

 12. ik fiets altijd rondjes omdat mijn buurjongen (even oud als ik, ik ben 13 jaar) altijd bezig is met puchs. laatst maakte ik een wheelie en hij zei goeie stunt. ik heb zijn nummer niet maar hij vroeg ook is een keer van wat ben je aan het doen. Op catechesatie zit hij altijd naar een ander meisje te kijken dan ben ik er ook niet bij.

  HELP ME PLS!! IS HIJ OP MIJ VERLIEFD?

    1. ik heeft mij 3x verkering gevraagd in groep 8, nu zit ik in de tweede klas. Iemand zei ook dat wij een heel leuk stel zouden kunnen zijn.

 13. Hoi ik ken ook een jongen maar hij is 4 jaar ouder dan mij. Ik heb nooit met hem gepraat maar ik vind hem wel leuk ik weet ook niet waarom. En als ik met mijn hond uit ga dan zie ik hem soms en dan staart hij naar mij. Vindt hij mij leuk of niet.

 14. Er zit een jongen bij mij op school en hij wacht mij altijd op.
  Hij staart naar mij en als ik naar hem kijk,bloost hij altijd.

  Reageer AUB snel!!

 15. Hey ik heb een jongen in mijn klas en we praten veel hij volgt mij altijd en als hij de kans krijgt gaat hij naast me zitten de hele klas shipt ons maar telkens als dat gebeurd word hij boos en als we appen (hij reageert altijd binnen 1-10 min) is hij verlegen en een beetje droog hij plaagt me ook veel maar mijn beste vriendin mag hem echt niet en ze hebben vaak ruzie hij zegt steeds dat we vrienden zijn ik mag hem heel erg maar is hij op mij?

  1. Hij geeft me als het koud is ook zijn vest een vandaag zat hij op mijn fiets en ik achterop de hele klas meteen aaaaah hij reageerde er niet op en door de drukte kon ik zijn gezicht ook niet zien hij heeft vandaag nog gezegd dat ik zijn beste vriend/din ben ik weet echt niet wat ik hiermee aan moet reageer alsjeblieft

 16. Ik praat nu al 2 maand met een jongen op snapchat en hij reageert na 5-10 minuten op mij. Ook als hij uitgaat reageert die meteen op mij. Maar toch krijg ik mixed feelings van hem want het ene moment heb ik wel het gevoel dat hij me leuk vindt maar daarna reageert hij weer ‘droog’. Ook moet ik meer moeite doen want hij zegt dat hij hard to get speelt.

 17. Hoi! ik ben ook een jongen en verliefd op een meisje.
  Maar er is 1 probleem. Ik zit dus in een vriendengroep bij haar en we gingen laatst zwemmen. Ik hoorde de meiden al met hun praten over ‘vraag het hem’ ofzo iets en later zei een meisje iets als: ‘Ze wilt jou iets vertellen!’
  Later kreeg ik een of andere overhoring van: ‘Heb jij een crush’ en ‘Wil jij een vriendin?’ Doordat er heel veel mensen erbij stonden heb ik per ongeluk nee gezegd. Daar baal ik erg van en nu is ze op iemand anders verliefd en waarschijnlijk ook nog op mij maar ik weet het niet zeker.😕 heb jij tips?

 18. in het begin van schooljaar haatte we elkaar, nu zit hij voor me we zijn “vrienden” maar we appen ‘s avonds veel tijdens pretpark zaten we samen in achtbanen. hij heeft me een bijnaam gegeven en we hebben samen een playlist. ik begin iets voor hem te voelen, vind hij mij denk je ook leuk?

  1. Hey ik ben verliefd op een jongen en we zitten samen op school en op toneel. De eerste dag van toneel wanneer we elkaar net leerden kennen waren we een uur aan het praten over school en over marokko en over dat we elkaar eigenlijk al eens eerder hebben gezien op een optreden. En daarna heb ik hem heel vaak zien kijken naar mij en dat hij opeens naast me staat en dat hij foto’s maakt op mijn telefoon. Maar dan komt het dus… we kennen en praten maar een maand met elkaar. En we kennen elkaar pas net dus ja. En er is ook een ander meisje waar hij close mee is en dan ben ik aan het twijfelen.

  2. Hoii! Ik had dat ook! Nu hebben we verkering 🙂 ik heb het gevraagd en toen zei hij dat hij mij pestte zodat hij meer met mij kan zijn. Dus vraag het! Pak je kansen 😉

 19. ik heb een tip!

  doe het zoals dit: hey (naam van vriend/vriendin) jij hebt (naam van crush) zijn nummer toch?
  zou je hem willen vragen wat hij van mij vindt?
  ja? ok thx!!!!
  dat is makkelijk en heet fishen!

 20. Hoi!
  ik zit op een sport wat ik heel leuk vindt!
  maar een jongen heeft tegen me gezegd dat hij me leuk vond!
  ik schrok echt!!
  maar eigenlijk vindt ik hem niet leuk, maar ik durf het niet echt goed te zeggen.
  Ik bedoel dat is gewoon een beetje gemeen maar het is wel de waarheid!
  moet ik het gewoon vol in zijn gezicht zeggen of gewoon negeren en in stapjes?

 21. OOF
  hoi een jongen in mijn klas is aardig grappig en staart best vaak naar me.
  we zijn beste vrienden en lachen vaak samen we gaan later ook met elkaar naar school fietsen!
  het probleem is, ik vindt hem een beetje leuk! maar is dat wederzijds? help me!!!

 22. Er is namelijk een jongen in mijn klas hij zit bijna naast me en hij kijkt de hele tijd naar me en als ik terug kijk dan kijkt hij een andere richting op,
  En als we zelfstandig moeten werken dan komt hij naar mij en zegt schrijf over van mij en hij wilt altijd naast me zitten. Hij probeerd voor me grappig te doen en hij vraagt me altijd om een potlood enz en hij raakt me elke keer aan als hij langs me loopt….

  1. Vrouwelijke vorm van Flappie

   Ik chat met een jongen en hij reageert best wel snel en zegt ook best wel vaak haha enzo terug. Ik vind hem leuk en op een feestje van een paar dagen geleden keken we elkaar best wel vaak aan. Ik wil gewoon zekerheid hebben of hij mij leuk vind

 23. ik zit naast dit joch en ik heb echt de grootste crush op hem maar me vrienden zeggen dat hij me gefriend zoned heeft maar hij onthoud dingen over mij die andere mensen niet onthouden hij is heel aardig tegen me als ik hem app reageert hij snel ons gedrag lijkt net 1 persoon en ja o en er zit geloof ik een joch achter me die me altijd aan zit te staren dus wat moet ik doen iemand help me please

   1. Hallo de jongen waar ik op ben is 1 jaar ouder dan e hij is egt perfect! Maar ik weet niet als hij op me is dus.. wat ik wel heb opgemerkt is dat hij lief was tege me en hij altijd wilt weten als ik op iemand verlieft ben help me pls

 24. heyy

  ik heb dus een vriend gehad waar ik een crush op had en ik appte hem altijd enzo maar hij zei altijd dat die geen zin had om te praten, maar op school kijkt die de hele tijd naar me en lacht dus vind die me wel of niet leuk?

  dawi:)

 25. Mijn vriendinnen zeggen dat ik bij een jongen pas en zijn vrienden zeggen tegen hem dat hij bij mij passen en laatst dacht een vriend van hem dat wij een stelletje zij alleen weet ik niet echt of ik hem leuk vindt of hij mij.
  En we praten bijna nooit tegen elkaar en ik vind het al gênant om tegen hem te praten

  1. Nee dat vindt ik heel gênant
   En grote kans dat meer van de helft van de klas denkt dat we een stel zijn of vaker gaan koppelen

    1. Heyy weer met dezelfde persoon maar dit keer met een ander probleem . Ik zit nu in de 1e en ik zit al een tijdje op een wed. Zwemmen en er is zeg maar een jongen en die kan ik al heel lang maar vroeger praten we gwoon als vrien maar vorig jaar was hij de amper en is hij er veranderd kwa uiterlijk en ik denk dat ik daarvoor al leuk vond maar nu doet hij ook anders en hij zit in de 2e nu . En zit in een andere baan met vrienden van heb waar hij vroeger ook nooit mee praten en zegmaar niemand weet het . En er zit een jongen in m’n klas en ik weet niet zo goed of ik hem leuk leuk vindt hij wel knap enzo en aardig en m’n vriendin van zwemmen vraagt altijd zo en hoe gaat het tussen jouw en die jongen ik zeg wel dan zo van ja gaat wel maar ik me hoofd denk dan weer aan die jongen van zwemmen.

     1. Maar we praten zeggen bijna niks meer tegen elkaar alsof we uitelkaar zijn gegroeid en de vriendin waar over ik het had kent hem ook want we onze banen zijn naast elkaar en zij en m’n andere vriendin mogen niet zo en de andere jongen van de klas m’n bestie vind hem een beetje irritant dus ik weet niet zo goed wat ik moet. En de jongen van vorig jaar waar ik het eerder over gehad heb denk ik dat ik ook leuk vindt alleen mag ik zijn oudere zus niet die ook b9j ons in de klad zat omdat ze is blijven zitten ik heb haar nummer wel maar als zijn nummer ga vragen is een beetje raar en zij gaat het weer tegen m’n bestie zeggen dus ja en van de jongen van zwemmen hen ik ook niet z’n nummer maar die van de klas wel

  2. ja ik snap je helemaal, ik ging laatst proberen om met hem te praten en toen stond heel zijn vriendengroep erbij, waardoor ik nog verlegener werd en dat is zo twee dagen gegaan. en toen die dag erna stond er een vriend van hem bij en bij mij een vriendin en heb ik rustig met hem kunnen praten maar ik kwam niet uit m’n woorden dus ja.. .

 26. een vriend van mij vind mij vriendin leuk maar zei is niet op hem want ze heeft al iemand maar ik ben op hem verliefd maar hij ziet ons meer als vrienden wat moet ik doen

   1. relatie shipper zelf nog nooit eentje gehad

    nee doe maar niet dat want dat heb ik ook gedaan en toen was ik de lul en heel zijn vriendengroep kent me nu en doet kt en jullie hebben zelfs vriendschap en verkloot dat niet!

 27. Hij en ik spelen samen voetbal en gisteravond waren we 2uur lang aan het chatten (non-stop!) en toen ik 2min niet antwoorde stuurde hij al 4vraagtekens (mist hij me dan al na 2min!?) hij vroeg gister of ik al een knuffel had gegeven aan een jongen en ik zei nee en toen zei hij ‘proberen we morgen wel uit!’ nu heb ik mega veel stress, wat moet ik doen??? OMGG

Geef een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi, leuk dat je er bent! Tipsvoorschool.nl maakt gebruik van cookies

X